Gaziantep'te doktorun bıçaklı saldırıya uğraması -GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, başsağlığı mesajı yayımladı

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevi başındayken bıçaklanma sonucu hayatını kaybeden Göğüs Cerrahisi

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevi başındayken bıçaklanma sonucu hayatını kaybeden Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Ersin Arslan'a yapılan saldırıyı kınadı.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan'a Allah'tan rahmet, başta kederli ailesine, sevenlerine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyorum. Zor şartlar altında görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarımızın hiçbir zaman böylesi saldırılara maruz kalmamasını, yaşanan bu üzücü olayın son olmasını diliyorum."

Reklam
Reklam

-CHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri-

CHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri, hasta yakını tarafından gerçekleştirilen bir saldırı sonucu yaşamını yitiren Dr. Ersin Arslan'a başsağlığı diledi.

Peri, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Ne yazık ki özellikle hekimlerimize uygulanan şiddetin son bulacağı konusunda ümitli değiliz. Ben bu menfur saldırıda yaşamını yitiren değerli hekimimiz Ersin Arslan'a Allah'tan rahmet, yakınları, meslektaşları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

-AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan-

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Uzmanı Dr. Ersin Arslan'ın uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülen görev şehidi Göğüs Cerrahi Uzmanı olarak çalışan Dr. Ersin Arslan'ı uğradığı saldırının kabul edilemez, cehalete dayalı bir olay olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

İnsan hayatına hizmet edilen bir kurumda, görevi yaşatmak olan doktorların uğradığı saldırı hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği insanlık dışı bir saldırı olduğunu kaydeden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Gaziantep'te meydana gelen bu olayla ilgili gerek idari gerekse adli makamlarımız, büyük bir titizlikle incelemelerini çok yönlü sürdürmektedir. Bir insanın dünyaya gelmesi ve böylesine kutsal bir meslekte yetişmesi kolay bir iş değildir. Yaşanan acı olay en az ailesi, yakınları ve meslektaşları kadar bizleri ve Gazianteplileri de üzdü. Böyle olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Yaşanan acı olay sonrası hayatını kaybeden görev şehidi doktorumuza Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: