Gaziantep'te doktorun hasta yakını tarafından öldürülmesi

Tunceli Sağlık Müdürü Yusuf Kenan Aydın, Gaziantep'te bir doktorun hasta yakını tarafından öldürülmesini kınadı.

Tunceli Sağlık Müdürü Yusuf Kenan Aydın, Gaziantep'te bir doktorun hasta yakını tarafından öldürülmesini kınadı.

Sağlık Müdürü Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'te yaşanan olayın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Gaziantep'te bir mesai arkadaşımız katledildi. Bu feci olay bizi derinden yaraladı. Arkadaşımıza rahmet, sevenlerine ve yakınlarına Allah'tan sabır diliyoruz" dedi.

Olayı yapanın insanlıktan nasibini almadığını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızdan hekimlere sağlık çalışanlarına karşı saygılı olmalarını ve sahip çıkmaları gerektiği tekrar hatırlatmak istiyoruz. Biz sağlık çalışanları olarak bu feci olayı nefretle kınıyoruz. Ancak kendini bilmez, insanlıktan nasibini almamış, bu kişilerin yaptığı eylemleri tasvip etmiyoruz. Bir daha böyle feci olayın yaşanmaması diliyor, görev şehidimize Allah'tan rahmet diliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: