Gaziantep'te doktorun hasta yakını tarafından öldürülmesi

Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi çalışanları, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde Göğüs Cerrahi Uzmanı doktor Ersin Arslan'ın

Fındıklı Bölge Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezi çalışanları, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde Göğüs Cerrahi Uzmanı doktor Ersin Arslan'ın bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Guatr hastanesi önünde yapılan basın açıklamasına hastanede çalışan doktor, hemşire, sağlık memurları ve diğer çalışanlar katıldı.

Sağlık çalışanları adına açıklama yapan sağlık memuru Ramazan Akatin, Arslan'ın öldürülmesi toplumsal şiddet bugün akıl almaz boyutlara ulaştığını göstermekte olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

17 yaşındaki bir çocuğun bir hekimi, bunun da ötesinde bir insanı öldürecek boyutlara gelmesine ya da getirilmesine neden olan psiko-sosyal faktörleri önlemek ve caydırıcı tedbirlerin alınması gerektiğini belirten Akatin, "Bugüne kadar özelde sağlıkta şiddet, genelde ise toplumsal şiddetin önlenmesine yönelik çalışmaların ötelenmesi ile yarın başka illerde başka bir doktor, hemşire, sağlık çalışanının da mağdur olmasına neden olacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: