Gaziantep'te doktorun öldürülmesi

Edirne Sağlık Müdürü Hatice Gül, "Hekim arkadaşımızın bu şekilde hayatını kaybetmiş olmasından dolayı çok derin üzüntü duyuyoruz" dedi.

Edirne Sağlık Müdürü Hatice Gül, "Hekim arkadaşımızın bu şekilde hayatını kaybetmiş olmasından dolayı çok derin üzüntü duyuyoruz" dedi.

Gül, Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde Göğüs Cerrahi Uzmanı Doktor Ersin Arslan'ın saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin sağlık çalışanlarının da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'de çalışan tüm sağlık çalışanlarının, büyük bir fedakarlık örneği göstererek, canla, başla ve azimle çalıştıklarını, yapılan bu çalışmaların her türlü taktirin üzerinde olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Şiddeti alışkanlık haline getiren, hastalıklı insanlarla zaman zaman karşılaştıklarını anlatan Gül, şunları söyledi:

"Hekim arkadaşımızın bu şekilde hayatını kaybetmiş olmasından dolayı çok derin üzüntü duyuyoruz. Gaziantep'te görev yapan uzman doktor Ersin Arslan da diğer meslektaşlarımız gibi gecesini gündüzüne katarak çalışıyordu. 17 yaşında bir hasta yakınının 85 yaşında akciğer kanseri olan dedesinin ölümüne sinirlenmesi sonucu çalıştığı hastanenin poliklinik odasında hunharca öldürüldü. Sağlık çalışanları olarak vicdan sahibi hiç kimsenin kabul edemeyeceği saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ne yazık ki yaşadığımız toplum içinde şiddeti alışkanlık haline getirmiş hastalıklı kişiler, bu üzücü olayda da olduğu gibi zaman zaman karşımıza çıkmaktadır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: