Gaziantep'te Esrar Operasyonları

Gaziantep'te yapılan 3 ayrı operasyonda, toplam 85 kilo 500 gram esrar ele geçirildi, 7 kişi...

Gaziantep'te yapılan 3 ayrı operasyonda, toplam 85 kilo 500 gram esrar ele geçirildi, 7 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 3 ayrı operasyon yaptı. İlk operasyonda Şanlıurfa istikametinden gelen bir otomobil durdurularak arama yapıldı. Bu aracın öncü olduğunu fark eden polis, arkadan gelen ikinci aracı da durdurmak istedi. Kaçmaya çalışan şahıs, kovalamaca sonucu yakalandı. Polis daha sonra kaçmaya çalışan aracın güzergahında yaptığı kontrollerde, menfezde çuval içinde 53 kilo esrar buldu. Olayla ilgili araçlarda bulunan toplam 5 kişi gözaltına alınırken, araçlara el konuldu. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 3 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

İkinci operasyonda ise, bir depoya gece yarısı baskın yapan polis, narkotik köpekleri ile arama yaptı. Narkotik köpeği 'Şili' bir süre sonra kömür torbalarına tepki verdi. Bunun üzerine kömür torbalarını açan polis, talaşın içine gizlenmiş toplam 31 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Yapılan son operasyonda da, Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen narkotik polisi, uyuşturucu maddeyi çantalarıyla otobüse götürmek isteyen biri bayan 2 şahsı gözaltına aldı. Bu şahısların çantasında yapılan aramada, 1 buçuk kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan her iki şahıs da, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: