Gaziantep'te Fabrikadaki Patlama

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın, 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaşanan patlamaya ilişkin, "Gaziantep'i yasa

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın, 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaşanan patlamaya ilişkin, "Gaziantep'i yasa boğan bu elim olay dolayısıyla hemşehrilerimin üzüntülerini yürekten paylaşıyorum" dedi.

Yalçın, yayımladığı başsağlığı mesajında, Gaziantep'teki bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldiğini belirtti.

İlk belirlemelere göre patlamada 8 kişinin hayatını kaybettiğini 15 kişinin de yaralandığını hatırlatan Yalçın, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Gaziantep'i yasa boğan bu elim olay dolayısıyla hemşehrilerimin üzüntülerini yürekten paylaşıyorum. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına, Gaziantep halkına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılara da acil şifalar temenni ediyorum."

Muhabir: Zerin Özdilek / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: