Gaziantep'te fuhuş ve şantaj operasyonu

Gaziantep'te ellerinde çıplak görüntülerinin olduğunu söyleyip şantaj yoluyla bazı iş adamlarından haraç aldıkları iddiasıyla 1'i kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, iş adamlarından ''elimizde kadınlarla birlikteyken çekilmiş çıplak görüntüleriniz var'' denilerek şantaj yoluyla haraç alındığı bilgisine ulaşınca çalışma başlattı.

Çeşitli mahallelerdeki 4 ayrı adrese operasyon düzenleyen ekipler, çete lideri olduğu öne sürülen Mehmet D. (46) ile Ercan A. (27) ile Cuma Y. (18), Veysel Y. (28), Erdal B. (40) ve Süheyla A'yı (19) gözaltına aldı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda da bazı iş adamlarının telefon numaralarının kayıt edildiği bir defter bulundu.

Reklam
Reklam

Fuhuş yaptırmak, bazı iş adamlarından ''para vermezseniz çıplak görüntülerinizi ailenize ulaştırırız'' denilerek haraç almakla suçlanan zanlıların, bu yolla bazı iş adamlarını haraca bağladıkları iddia edildi.

Çete üyelerinin zorla fuhuş yaptırdığı 7 kadın ve kendisine şantaj yapıldığı belirlenen bir iş adamının da ifadesine başvuran polis, fuhuş ve şantaj suçlarına adı karışan Sinan K'nın da gasp suçundan Gaziantep E Tipi Kapalı Cezaevinde olduğunu belirledi.

Polise yakalanmamak için sık sık adres değiştirdikleri belirtilen zanlıların, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz