Gaziantep'te Iki Aile Arasında Silahlı Kavga: 2 Ölü, 3 Yaralı

GAZİANTEP (AA) - Aralarında husumet bulunan komşu iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Aralarında husumet bulunan komşu iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Ufacık Mahallesi'nde İnce ve Kaya aileleri arasında "küfürleşme" iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar karşılıklı av tüfeği ile ateş açtı. Yaralanan Hanifi İnce (30), Kenan Kaya (30), Zeliha İnce, Pelin Kaya ve Mikail Kaya, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hanifi İnce ile Kenan Kaya, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri, bir kişiyi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: