Gaziantep'te Izinsiz Gösteri

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te izinsiz gösteri düzenleyerek, polise havai fişek, ses bombası ve taş atan gruba müdahale edildi.

Gaziantep'te izinsiz gösteri düzenleyerek, polise havai fişek, ses bombası ve taş atan gruba müdahale edildi. Alınan bilgiye göre, Şehit Mehmet Gezelge Caddesi'nde toplanan terör örgütü yanlısı bir grup, çöp konteynerleri ile yolu trafiğe kapatarak güvenlik güçlerine saldırdı. Polise havai fişek, ses bombası ve taş atan gruba, TOMA'dan sıkılan tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Olayın yaşandığı mahalleye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Fırat Mahallesi'nde tedbirleri artıran polis ekipleri, gruptakilerin dağılmasının ardından caddeden çekildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: