Gaziantep’te Kamu Çalışanlarına Halkla İlişkiler Eğitimi

Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından Gaziantep’te kamu çalışanlarına yönelik halkla ilişkiler eğitimi verildi.Başbakanlık Halkla...

Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından Gaziantep’te kamu çalışanlarına yönelik halkla ilişkiler eğitimi verildi.

Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşları, Valilik ve Belediyelerde görevli Basın ve Halkla İlişkiler Müdürleri, İl ve İlçe Yazı İşleri Müdürleri, Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) koordinatörleri ve kullanıcıları ile Halkla İlişkiler görevlilerine yönelik Uğurlu Kaplıcalarında 3 günlük eğitim semineri düzenlendi.

Seminerin son gününde BİMER’in işleyişi ve aksaklıkları hakkında bilgi verildi. Eğitim semineri sonrası katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen seminere Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Halil Demirtaş ve çok sayıda kamu çalışanı katıldı.

Gaziantep Vali Yardımcısı Özdemir, sertifika töreninde yaptığı açıklamada, “Burada aldığınız eğitimi illerinizde, ilçelerinizde bu öğrendiklerinizi uygulayın ihmal etmeyin. Çünkü vatandaş eğer ağlayıp sızlıyorsa onun karşılığının olması lazım. Onunda karşılığı sizlerden gelecektir umuyorum. İllerinize gittiğinizde BİMER’le ilgili yapacağınız çalışmaları daha diri daha verimli sonuç alır şekilde kullanmalıyız” dedi.

Uğurlu Kaplıcaları Genel Müdürü Muammer Polat ise “Tesisimizde gerçekleşen seminerde katılımcıları umuyorum en iyi şekilde ağırladık. Burada tüm imkanlarımızdan yararlandılar. Tesisimizde 250 kişiye hizmet verdik. Gaziantep’in yöresel yemeklerinden ikram ettik. Umuyorum onlarda bu hizmetlerden memnun kalmışlardır” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamalar sonrası katılımcılara Gaziantep Vali Yardımcısı Özdemir ve Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Demirtaş tarafından sertifikaları verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: