Gaziantep’te kar yağışı başladı

Yurt genelinde etkisini gösteren soğuk ve yağışlı hava Gaziantep’te de etkisini hissettirdi. Öğle saatlerinde şehre...

Yurt genelinde etkisini gösteren soğuk ve yağışlı hava Gaziantep’te de etkisini hissettirdi. Öğle saatlerinde şehre karla karışık yağmur yağarken, akşam saatlerinde kar yağışı şiddetli bir şekilde devam etti.

Gündüz saatlerinde yağmurdan korunmak için şemsiyelerine sarılan vatandaşlar, akşam ise kardan korunmak için çaba sarf etti. Aniden gelen kar yağışına hazırlıksız yakalanan Gaziantepliler, soğuk havanın da etkisiyle duraklarda zor anlar yaşadı. Etkisini giderek artıran kar yağışı vatandaşları zor durumda bırakırken, yağışla birlikte ortaya güzel görüntüler de yansıdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarına göre, kar yağışının yarın da süreceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz