Gaziantep'te Kardeş Kavgası: 7 Yaralı

GAZİANTEP (AA) - İslahiye ilçesinde iki kardeş ve çocukları arasında çıkan kavgada 1'i ağır 7 kişi yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.

İslahiye ilçesinde iki kardeş ve çocukları arasında çıkan kavgada 1'i ağır 7 kişi yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Altınüzüm beldesi Sulu Mağara Mahallesi'nde Şeyho D. taş ve sopa darbeleriyle yaralandı. İslahiye Devlet Hastanesi'ne ayrı kapılardan alınan yaralılardan 6'sı tedavilerinin ardından taburcu edildi. Durumu ağır olan Abidin D. ise Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma kavgaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: