Gaziantep’te Kaza Geçiren Belediye Personeli Cizre’de Toprağa Verildi

Gaziantep’te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Şırnak'in Cizre İlçe Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon İşleri...

Gaziantep’te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Şırnak'in Cizre İlçe Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon İşleri Sorumlusu Mihyedin Balcan, memleketinde toprağa verildi.

Cizre Belediye Başkanlığı'na ait 73 DV 788 resmi plakalı kamyonet ile su popması almak için Mersin’e giderken Gaziantep’te direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halindeki Edip Halifegil’in kullandığı 21 DH 600 plakalı otomobile arkadan çarparak takla atan araç içinde hayatını kaybeden Mihyedin Balcan'ın cenazesi gece geç saatlerde Şırnak'ın Cizre ilçesine getirildi. Sur Mahallesi'nde bulunan baba evine getirilen cenaze daha sonra Nuh Nebi Camii'nde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Evli ve dört çocuk babası Mihyedin Balcan’ın cenazesine çalışma arkadaşları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: