Gaziantep'te Latif Doğan Rüzgarı Esti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu sene 9.'su düzenlenen "Geleneksel Ramazan Şenlikleri"nde, Latif...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu sene 9.'su düzenlenen "Geleneksel Ramazan Şenlikleri"nde, Latif Doğan Gaziantepli müzikseverlerle buluştu.

100. Yıl Anfitiyatro'da gerçekleştirilen konser öncesinde, ilk olarak Hacivat ile Karagöz oyunu gösterime girdi. Esprili orta oyununda minikler eğlenirken, Latif Doğan’ın türküleri ile de tüm izleyiciler keyifli bir gece yaşadı. Birbirinden güzel türküleriyle sevenlerini coşturan ünlü türkücü, zaman zaman tribünlere giderek hayranlarıyla buluştu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin de yer aldığı eğlenceye, Doğan da halay çekerek eşlik etti.

Reklam
Reklam

Gaziantep’i hiç unutmadığını ve kendisinin burada yetiştiğini dile getiren Doğan, "10 yıldan bu yana Adıyaman’da konser vermedim. Ama her sene Gaziantep’te bir konserim var. Gaziantep’i asla unutamam. Burası benim ikinci vatanım" diye özlemini ve sevgisini ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’e teşekkür eden ünlü türkücü, bu etkinlikte yer alan herkesi kutladı.

Verdiği konserden dolayı Latif Doğan’a teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, katkısı için kendisine bir plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: