Gaziantep’te ‘olimpik Gün Yürüyüşü’ Yapıldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde...

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ‘Olimpik Gün Yürüyüşü’ yapıldı.

Olimpik gün yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar ve öğrenciler Demokrasi Meydanında toplandı.Demokrasi meydanında başlayan yürüyüş öncesi pasta kesildi. Kesilen pastanın ardından klakson çalınarak yürüyüş başladı. Demokrasi meydanında toplanan yaklaşık 3 bin 500 kişi Gaziantep kalesine kadar yürüdü. Yapılan yürüyüşe katılanlara sertifika ve tişört verildi.

Reklam
Reklam

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, yapılan olimpik gün yürüyüşüne Gaziantep’ten bir çok kişinin katıldığını belirterek, “Gaziantep’in olimpiyatı ne kadar desteklediğini, sporu ne kadar önemsediğini olimpik gün yürüyüşü mesajıyla vermek istediğimiz bir çalışmadır. Bu yürüyüşe pek çok yaş grubundan değişik kesimden insanlar katıldı. Bu etkinliği sadece spor için bir araya gelen insanların yaptığı bir etkinlik olarak görebiliriz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: