Gaziantep'te Sakal-I Şerif İçin Uzun Kuyruklar Oluştu

Gaziantep'te ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek için Hacı Nasır Camii'ne akın eden vatandaşlar, uzun kuyruklar...

Gaziantep'te ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek için Hacı Nasır Camii'ne akın eden vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdular.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Hacı Nasır Camii'nde kılınan namaz sonrasında Kur'an-ı Kerim okundu. Peygamber Efendimiz (s.a.v) için edilen duaların ardından Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif'i görebilmek için kilometrelerce uzaktan camiye akın eden vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdular. Sakal-ı Şerif'i gören vatandaşlar mutlu olduklarını belirterek, "Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) Sakal-ı Şerif'ini görme şerefine nail olduğumuz için çok mutluyuz. Efendimiz'in mübarek Sakal'ı

Reklam
Reklam

Şerif'ini görmek herkese nasip olmaz. Allah'a çok şükür ki biz Sakal-ı Şerif'i yakından gördük. Tüm Müslümanların da görmesini tavsiye ediyoruz" dediler.

Hacı Nasır Camii imam hatibi Mehmet Yertürk, "Kutlu Doğum Haftası etkinliği çerçevesinde Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) Sakal-ı Şerif'ini ziyarete açtık. Vatandaşlarımız oldukça ilgi göstererek camimize akın ettiler. Burada görme imkanı bulan çoğu vatandaşlarımız da duygulu anlar yaşadılar. İnşallah Rabbim bizi Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) şefaatine nail eyler" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz