Gaziantep'te Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Gaziantep'te 2 kişiyi silahla yaraladığı ileri sürülen zanlı ve yanındaki arkadaşı tutuklandı.

Gaziantep'te 2 kişiyi silahla yaraladığı ileri sürülen zanlı ve yanındaki arkadaşı tutuklandı.

Mustafa Y, Cengiz Topel Mahallesi 35 Nolu Sokak'ta görüştüğü Mehmet O. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet O, tabancayla Mustafa Y'yi ve silah sesleri üzerine evinden çıkıp olaya müdahale etmek isteyen yengesi Asiye Y'yi yaraladı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Dr. Ersin Arslan ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobille hızla olay yerinden ayrılan Mehmet O. ve yanındaki Ali G, Karayılan Mahallesi Zeynel Abidin Caddesi'nde karşılaştıkları ve aralarında eski bir anlaşmazlık bulunan Ramazan K'ye de silahla ateş etti. Ramazan K. saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis zanlılar Mehmet O. ve arkadaşı Ali G'yi yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: