Gaziantep’te silahlı PTT soygunu

Gaziantep'te, maskeli 3 kişi, PTT şubesi görevlisini silahla tehdit ederek yaklaşık bin 800 lirayı alıp kaçtı.

Gaziantep’te bir PTT şubesine gelen yüzü maskeli iki silahlı şahıs şubede bulunan paraları alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre Güzelvadi Mahallesi Şanlıdere Caddesi üzerinde bulunan Cengiztopal PTT Şubesine akşam saatlerinde gelen yüzü maskeli iki şahıs PTT memurlarına silah çekerek kasada bulunan paraları istedi.

Paniğe kapılan PTT çalışanları kasalarında bulunan bin 800 TL’yi soygunculara verdi. Parayı alan yüzü maskeli şahıslar Güzelvadi Mahallesi ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. Bu sırada PTT çalışanları durumu polise bildirdi.

Reklam
Reklam

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Bu sırada bölgedeki polis ekipleri de ana cadde ve sokaklarda tedbir alarak şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: