Gaziantep’te Tehdit Ve Şantaj İddiası

Gaziantep’te bir şahıs tehdit ve şantajla parasının alındığını ve kendisine senet imzaladığını ileri sürünce polis...

Gaziantep’te bir şahıs tehdit ve şantajla parasının alındığını ve kendisine senet imzaladığını ileri sürünce polis olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Düztepe Polis Merkezi Amirliği’ne gelen bir şahıs, Çimenli köyünden tanıdığı bir kadının evine gıda malzemeleri götürdüğü esnada kadının kendisini içeri davet ettiğini belirtti. Şahıs, evin içerisine girdiğinde tanımadığı bir başka şahsın başına silah dayadığını, kendisine bıçak çektiğini ve para istediğini ileri sürdü. Şahıs daha sonra bunun üzerine elbiseleri ile iç çamaşırlarını çıkarttığını, çıplak görüntülerini cep telefonuna kaydettiğini ve cebinde bulunan 370 TL parası alındıktan sonra senet imzalattıklarını iddia etti. Bunun üzerine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yapılan çalışmalarda, olayın şüphelileri olan biri kadın, diğeri erkek olmak üzere iki şüpheliyi gözaltına aldı. Şahısların yapılan incelemesinde, Nisan ayında benzer bir şekilde bir şahsın çıplak görüntülerini kaydettikleri, senet imzalattıkları, senet karşılığında beyaz eşya aldıkları tespit edildi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan her iki şahıs da sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: