Gaziantep'te Teknoloji Yoluyla Dil Öğrenimi Konferansı

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından ‘Teknoloji Yoluyla Dil Öğrenimi’ konulu konferans...

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından ‘Teknoloji Yoluyla Dil Öğrenimi’ konulu konferans düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Amfisi’nde gerçekleştirilen ve Yabancı Diller Yüksekokulu Okutmanları Zekeriya Durmaz ve Seda Zonturlu tarafından düzenlenen konferansta öğrencilere, bilgisayar destekli İngilizce öğretimi, İngilizce öğrenmede teknolojinin getirdiği kolaylıklar, cep telefonları ve tabletler yardımıyla dil öğreniminin yaygınlaştırılması konuları ele alındı.

Ayrıca öğrencilere, akıllı cep telefonlarına indirebilecekleri uygulamalar sayesinde sözlük, video, kitap ve gramer pratiği yapabilecekleri uygulama ve sitelere ulaşabilecekleri hatırlatıldı. Rektör Prof. Dr. Özdemir de öğrencilere teknolojinin faydalarından bahsederek sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz