Gaziantep'te Telefon Kaçakçılığı

Gaziantep'te, KKTC'den gelen bir kişinin üzerinde 130 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Gaziantep'te, KKTC'den gelen bir kişinin üzerinde 130 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Gaziantep Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ercan Havalimanı'ndan uçakla Gaziantep Havalimanı'na gelen yolculardan Metin T. (35), şüpheli hareketleri nedeniyle ekipler tarafından durduruldu.

Zanlının bagajlarında X-Ray cihazıyla yapılan taramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Üst aramasından geçirilen Metin T'nin tişörtünün altına giydiği ve küçük cepler dikilerek cep telefonu taşımak için özel olarak hazırlandığı tespit edilen yelekte ve çoraplarının içinde 130 adet kaçak cep telefonu bulundu.

Reklam
Reklam

Cep telefonlarına el konulduğu, Metin T. hakkında ise Oğuzeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: