Gaziantep'te "Vakıflar Haftası" Etkinlikleri

GAZİANTEP (AA) - Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, ''Vakıflar Haftası'' dolayısıyla ülke genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle vakıf bilincini artırmaya çalıştıklarını belirtti.

Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, "Vakıflar Haftası" dolayısıyla ülke genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle vakıf bilincini artırmaya çalıştıklarını belirtti. Güven, düzenlediği basın toplantısında, vakıfların geçmişte olduğu gibi günümüzde de insanlar arasında yardımlaşma, karşılıklı sevgi ve saygı duygularının gelişmesine katkıda bulunduğunu belirtti. Vakıfların hizmetleriyle Türkiye'nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya çalıştığını kaydeden Güven, "Büyük ve özveri isteyen bir kuruluşun yönetimini üstlenen Vakıflar Genel Müdürlüğü, vakıflarımızın amacına uygun biçimde hizmet görecekleri ortamı hazırlamayı görev bilmektedir" diye konuştu. Gaziantep ve Kilis'teki üniversite öğrencilerine yönelik "Vakıfların İktisadi Hayata Etkileri" konulu ödüllü kompozisyon yarışması düzenlediklerini ifade eden Güven, yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: