Gaziantep'teki Bombalı Saldırı

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde dün akşam meydana...

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde dün akşam meydana gelen ve 9 kişinin ölümü, 63 kişinin de yaralanmasına yol açan patlamadan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, “Ancak paniğe kapılmaksızın, itidalle hareket etmeliyiz” dedi.

Konukoğlu, medeniyetlerin kavşağında bulunan Gaziantep’in tarih boyunca çeşitli kavimlerin bir arada ve kardeşçesine yaşayarak millet olmanın en güzel örneğini yansıttığını söyledi.

Gaziantep’in vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamanın ötesinde kaynaştığı örnek bir kent olarak diğer kentlere model olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, “Bu beraberliğin devamlılığı açısından, içimiz kan ağlasa da paniğe ve tahriklere kapılmaksızın, itidalle hareket etmeliyiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konukoğlu, patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, Gazianteplilere ve Türkiye’ye sabır ve başsağlığı, yaralananlara acil şifa dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: