Gaziantep'teki Doktora Bıçaklı Saldırı

Muş Devlet Hastanesi'nde görev yapan bazı doktorlar, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli Kalp...

Muş Devlet Hastanesi'nde görev yapan bazı doktorlar, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Ersin Arslan'ın öldürülmesine sessiz bir şekilde tepki gösterdi.

Sabah saatlerinde hastanede işbaşı yapmayan doktorlar, öğleden sonra da Hükümet Konağı'na yürüdü. Hastane Başhekimi Uzman Dr. Ömer Önal ile birlikte Hükümet Kontağı önüne kadar gelen doktorlar, Atatürk Anıtı önünde bir süre sessiz bir şekilde bekledi. Başhekim Önal'ın, Sağlık Müdürüyle görüşme talebini kabul etmeyen doktorlar, herhangi bir açıklama yapmadan olaysız bir şekilde dağıldı.

Reklam
Reklam

Doktorun öldürülmesiyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Sağlık Müdürü Dr. Fatih Ebiloğlu, olayın kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Muş Devlet Hastanesi'nde bu tür olaylara mahal vermeden çalışacaklarını ifade eden Fatih Ebiloğlu; "Bu olay tüm sağlık çalışanlarını olduğu gibi bizi de derinden üzmüştür. Genç doktorumuzun kendini bilmez tarafından öldürülmesini nefretle kınıyoruz. İldeki sağlık kuruluşlarımızda böyle bir olaya mahal vermemek için çalışıyoruz. Allah böyle bir olayı bize bir daha yaşatmasın, kötü niyetli kişilere fırsat vermesin" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: