Gaziantep'teki doktora bıçaklı saldırı olayı -Ardahan Sağlık Müdürü Dr. Kaya: "Olay, tümhalkımıza mal edilmemelidir"

Ardahan Sağlık Müdürü Dr. Bilge Kağan Kaya, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Ersin

Ardahan Sağlık Müdürü Dr. Bilge Kağan Kaya, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Ersin Arslan'ın bir hasta yakını tarafından uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetmesiyle ilgili, "Olay, tüm halkımıza mal edilmemelidir" dedi.

Kaya, Ardahan Devlet Hastanesinde sağlık çalışanlarıyla yaptığı toplantıda, Gaziantep'te doktora yapılan bıçaklı saldırıyı şiddetle kınadığını, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını istediklerini söyledi.

Tüm sağlık camiası ve özellikle medyanın, sağlık çalışanları ve vatandaşlar arasında sevgi, saygı ortamının korunması ve ilerlemesi konusunda hassasiyetle hareket etmeleri gerektiğini vurgulayan Kaya, "Bu konunun bilincinde olan hassasiyetini devam ettiren basın mensuplarına ve tüm halkımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Yaşanan olayın tüm halka mal edilmemesi gerektiğini vurgulayan Kaya, "Üzüntüyle öğrendiğimiz menfi olayın gerçekleşmesine sebep olan kişi veya kişilerin yaptığı olay tüm halkımıza mal edilmemelidir. Bu yüzden sağlık çalışanlarımızın üzüntüyü yaşamalarını doğal karşılarken, diğer taraftan yerine getirilmesi gereken görevi de ihmal etmememizin doğru olacağı bilincinde olmalıyız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: