Gaziantep'teki Patlama

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gaziantep'te 9 kişinin hayatını kaybettiği, 69 kişinin de yaralandığı patlamayla ilgili, "Kalleşçe savunmasız insanları

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gaziantep'te 9 kişinin hayatını kaybettiği, 69 kişinin de yaralandığı patlamayla ilgili, "Kalleşçe savunmasız insanları bile gözünü kırpmadan öldürmeyi göze alan bu gözü dünmüş insanlar bilsinlerki Türk milleti var oldukça bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

Başkan Günaydın, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'teki terör saldırısında 9 vatandaşın hayatını kaybetmesi ve 69 vatandaşın yaralanmasının herkesi derinden üzdüğünü kaydetti.

Türkiye'nin sahipsiz olmadığını, ülkenin asla bölünmeyeceğini vurgulayan Günaydın, açıklamasında şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Milli ve manevi duygulardan yoksun, 'insan' demeye bile yüreğimin dayanmadığı, bu insanlıktan nasibini almayan eli kanlı terör örgütünü lanetliyorum. Birlik ve beraberliğin sembolü olan ve kardeşliğin üst düzeye çıktığı bayramda bile boş durmayan bu nasipsiz insanlar 9 vatandaşımızın şehit olmasına neden olmuştur. Kalleşçe savunmasız insanları bile gözünü kırpmadan öldürmeyi göze alan bu gözü dünmüş insanlar bilsinlerki Türk milleti var oldukça bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir."

Başkan Günaydın, hain saldırıda şehit düşenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: