Gaziantep'teki Patlama

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Gaziantep'teki patlamaya ilişkin, birlik ve beraberliğimize kasteden bölücü hainlerin, masum insanları gözlerini kırpmadan

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Gaziantep'teki patlamaya ilişkin, birlik ve beraberliğimize kasteden bölücü hainlerin, masum insanları gözlerini kırpmadan öldürerek karanlık emellerine ulaşabileceklerini zannetmenin gafleti içinde olduklarını bildirdi.

Attar, üniversitenin resmi internet sayfasında "Terörü kınıyoruz" başlığıyla yayımladığı mesajında barış ve kardeşliğin öne çıkarılması gereken bayram gününde masum insanların kanından ve gözyaşından beslenen terörün, 9 masum insanın ölümüne ve onlarca insanın yaralanmasına neden olduğunu hatırlattı.

Reklam
Reklam

Hain terörün gerçek yüzünü Gaziantep'te bir defa daha ortaya çıkardığını vurgulayan Attar, şunları kaydetti:

"Birliğimize kasteden bölücü hainler masum insanları gözlerini kırpmadan öldürerek kendi karanlık emellerine ulaşabileceklerini zannetmenin gaflet ve ihaneti içerisindedirler. Türk milletinde vatan ve millet sevdası var oldukça hainler emellerine asla nail olamayacaklardır, milletimizin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozmaya güçleri asla yetmeyecektir."

Muhabir: Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: