Gaziantep'teki Patlama

ŞANLIURFA (A.A) - Büro-Memur Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Fethi Akbulut, Gaziantep'teki bombalı saldırıya ilişkin "Bu saldırı, terörün kanlı yüzü ve

ŞANLIURFA (A.A) - Büro-Memur Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Fethi Akbulut, Gaziantep'teki bombalı saldırıya ilişkin "Bu saldırı, terörün kanlı yüzü ve bölücülerin insanlıktan nasipsiz caniler olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi" dedi.

Akbulut, yaptığı yazılı açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi.

Yaşanan saldırıdan büyük üzüntü duyduklarını belirten Akbulut, şöyle devam etti:

"Türk Milleti'nin ve bütün Müslümanlar'ın hiçbir mukaddes değerine saygısı olmayan eli kanlı terör örgütünün, mübarek Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Gaziantep'te gerçekleştirdiği menfur saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırı terörün kanlı yüzünü bölücülerin insanlıktan nasipsiz caniler olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: