Gaziantep'teki Patlama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "Kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşabileceklerini zanneden terör örgütü ve destekçileri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "Kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşabileceklerini zanneden terör örgütü ve destekçileri gaflet ve ihanet içerisindedirler" dedi.

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep'teki hain saldırının, terörün gerçek yüzünü ve hiçbir kutsal değer tanımadığını bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

Saldırıyı lanetleyen Uğur, barış ve kardeşliğin öne çıkarılması gereken günde gözü dönmüş canilerin insanlık dışı vahşeti ortaya koymasını "son çırpınışlar" olarak değerlendirerek, "Bu acı, büyük bedeller ödenerek sınırları çizilen vatan topraklarımızın içerisinde kardeşçe yaşayan hepimizin ortak acısıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Masum insanları hedef alan terör örgütünün ülkede kaos, karmaşa ve korku ortamı yaratmaya çalıştığını belirten Uğur, bu tür girişimlerin dünyanın hiçbir yerinde amacına ulaşmadığı gibi lanetlendiğini kaydetti. Türkü, Kürdü, Alevi ve Sünnisi ile birlik beraberlik içerisinde yaşayan halkın birlik beraberliğini bozmaya çalışan hainlerin karanlık amaçlarına asla ulaşamayacaklarını bildiren Uğur, şöyle konuştu:

"Kan dökerek, insanlara acı yaşatarak amacına ulaşabileceklerini zanneden terör örgütü ve destekçileri gaflet ve ihanet içerisindedirler. Terör örgütü ve onun işbirlikçileri masum insanları gözlerini kırpmadan öldürerek kendi karanlık emellerine ulaşabileceklerini zannetmenin gaflet ve ihaneti içerisindedir. Yaşadığımız son olaylar karşısında sağduyulu halkımız terör örgütünün gerçek yüzünü görmüş ve acılar halkımızı daha da kenetlemiştir. Güvenlik güçlerimiz olsun, askerimiz olsun, polisimiz olsun, özel güvenlikçilerimiz olsun çok ciddi bir mücadele içerisinde ve terör örgütüne de büyük kayıplar verdiriyorlar. İnşallah hükümetimiz terörle mücadelesinde başarılı olacak."

Reklam
Reklam

Muhabir : Ramazan Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: