Gaziantep'teki Patlama

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, güneydoğunun huzur şehri Gaziantep'te yüzlerce yıldır süregelen dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği bozmak

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, güneydoğunun huzur şehri Gaziantep'te yüzlerce yıldır süregelen dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği bozmak için gerçekleştirilen terör eylemini şiddetle kınadığını bildirdi.

Kısa, Gaziantep'te önceki gün Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü yakınlarında meydana gelen patlamaya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'in birlik, beraberlik ve bütünlük içinde içinde Türk milletine hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını belirtti.

Kısa, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ekonomi ve sanayideki atılımını, bünyesinde barındırdığı Gaziantep, Zirve ve Hasan Kalyoncu gibi üç güzide üniversitesiyle pekiştiren güneydoğunun bu altın şehrindeki yüzlerce yıldır süregelen dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği bozmak için gerçekleştirilen terör eylemini şiddetle kınıyor, ölen vatandaşlarımıza rahmet, milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza şifa diliyorum."

Kısa, birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyulan bugünlerde vatandaşları sağduyuya davet etti.

Muhabir: Adem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: