Gaziantep'teki Patlama

Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ömer Yel, Gaziantep'teki bombalı saldırının bayrama kan bulaştırdığını bildirdi.

Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ömer Yel, Gaziantep'teki bombalı saldırının bayrama kan bulaştırdığını bildirdi.

Yel, yaptığı yazılı açıklamada, eli kanlı terör örgütünün bu saldırıyla gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek, Ramazan Bayramı'nda dahi saldırılarını sürdürdüğüne dikkati çekti.

Mayınlı tuzaklarla Mehmetçikleri şehit eden teröristlerin, Gaziantep'teki bombalı saldırıyla masum vatandaşların ölümüne ve 60'ın üzerinde vatandaşın da yaralanmasına neden olduğunu hatırlatan Yel, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bazı sözde milletvekillerinin teröristlerle kucaklaşması, teröre ve teröriste gösterilen hoşgörünün ülkemizde geldiği içler acısı hali bütün çıplaklığıyla gözler önüne serilmiştir. Binlerce şehidimizin katillerine çeşitli çevrelerce gösterilen bu hoşgörü ve sevgi adeta şühedanın kemiklerini sızlatırken, milletimizin vicdanında da derin yaralar açmıştır. Bu vesile ile yetkililerin teröre karşı tutumunu bir kez daha gözden geçirmesi gerekliliğini vurgularken, bayram demeden, kadın, çocuk, yaşlı, genç ayrımı yapmaksızın saldırılarını adeta bir katliama dönüştürecek kadar gözünü kan bürümüş vatan hainlerini nefretle lanetliyor, saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz."

Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: