Gaziantep'teki Patlama

ÇORUM (A.A) - Memur Sen Çorum İl Başkanı Mustafa Başbekleyen, terör örgütünün, Ramazan Bayramı'nda masum insanların canına kıyarak, bayramı kana

ÇORUM (A.A) - Memur Sen Çorum İl Başkanı Mustafa Başbekleyen, terör örgütünün, Ramazan Bayramı'nda masum insanların canına kıyarak, bayramı kana buladığını belirtti.

Başbekleyen, yaptığı yazılı açıklamada Gaziantep'teki bombalı saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle ve nefretle kınadıklarını ifade ederek, Ramazan Bayramı'nda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

Gaziantep'te PKK'nın, sivil vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği bombalı saldırıda 9 vatandaşın hayatını kaybettiğini 3'ü ağır 66 vatandaşın da yaralandığını hatırlatan Başbekleyen, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Yandaş vekilleriyle propaganda yapan, misafirliği seven vekilleri aracılığıyla mesaj gönderen PKK, yaptığı eylemleriyle gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş ve halk düşmanı olduğunu ortaya koymuştur. Bayramda bile askerlere mayınlı tuzak kuran, Türk-Kürt ayrımı yapmadan vatandaşların canına kast eden bebek katili, eli kanlı terör örgütünün hak savunucusu olması mümkün değildir. Milletimizin, PKK'nın eli kanlı bir terör örgütü olduğuna, birlik ve beraberliğimize kast edenlerin kuklası olduğuna olan inancı da iyice pekişmiştir. Bundan sonra eli kanlı terör örgütüne, 'iyi çocuklar, genç arkadaşlar' diyeceklerin bir kez daha düşünmesini öneriyoruz."

Muhabir: Ferhat Barulay / Esma Aygün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: