Gaziantep'teki Patlama

Türk-İş Konya İl Temsilcisi Necati Kökat, Türkiye'nin iç ve dış sorunlarına karşı sağlıklı politikalar üretilebilmesi için, ülke siyasetini şekillendiren faktörlerin

Türk-İş Konya İl Temsilcisi Necati Kökat, Türkiye'nin iç ve dış sorunlarına karşı sağlıklı politikalar üretilebilmesi için, ülke siyasetini şekillendiren faktörlerin asgari düzeyde de olsa bir diyalog ve uzlaşma zemininde buluşmaları gerektiğini bildirdi.

Kökat, Gaziantep'te meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, siyasi parti liderlerinin gerek Suriye, gerekse terörle mücadele konusunda birbirlerine karşı sergiledikleri çatışmacı üslubun Türkiye'de ciddi bir enerji kaybına yol açtığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Siyasi tartışmaların sorunların çözümüne hiçbir katkı sağlamadığını belirten Kökat, şunları kaydetti:

"Türk halkı, bugüne kadar yaşanan tüm felaketler karşısında sımsıkı kenetlenmeyi bilmiştir. Yaşadığımız iç ve dış sorunlara karşı sağlıklı politikalar üretilebilmesi için ülke siyasetini şekillendiren faktörlerin asgari düzeyde de olsa bir diyalog ve uzlaşma zemininde buluşmaları gerekmektedir. Halkımız bugün her zamankinden daha fazla hükümetten ve özellikle Meclis'te grubu olan siyasi partilerden birlik ve beraberlik içinde çözüm üretmelerini beklemektedir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: