Gaziantep'teki Patlama

ÇANAKKALE (A.A) - MHP Ezine İlçe Başkanı Cengiz Gönül, "Bu devleti devlet yapan milletimiz 16 devlet kurmuş, 17'ncisi Türkiye Cumhuriyeti

ÇANAKKALE (A.A) - MHP Ezine İlçe Başkanı Cengiz Gönül, "Bu devleti devlet yapan milletimiz 16 devlet kurmuş, 17'ncisi Türkiye Cumhuriyeti olmuştur. Devletimiz hain kitlesiyle mücadele edemeyecek kadar aciz değildir" dedi.

Gönül, Gaziantep'teki patlamayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nı Türk milletine adeta zindan eden gaddarca saldırıları lanetledi.

Ülkede Kürt sorunu olmadığını iddia eden Gönül, şunları kaydetti:

"Bu ülke üzerinde emelleri bulunan dış uzantıların kışkırtma ve çabaları vardır. Biliyoruz ki terörün maddi boyutla beslendiği uyuşturucu ticaretinin kökü kazınmalı, hainleri ayakta tutan her türlü envanter ortadan kaldırılmalıdır. Ne yazık ki askerimiz, polisimiz, öğretmenimiz, vatandaşımız ve çocuklarımız bu yapılan hain ve kahpe eylemlerden çok büyük zarar görmektedir. Bu devleti devlet yapan milletimiz 16 kez devlet kurmuş 17'ncisi Türkiye Cumhuriyeti olmuştur. Devletimiz hain kitlesiyle mücadele edemeyecek kadar aciz değildir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Birol Güngördü / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: