Gaziantep'teki Patlama

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, "Terör örgütü ve onun destekçisi olan iç ve dış odaklar iyi bilmelidir ki, ülkemizi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, "Terör örgütü ve onun destekçisi olan iç ve dış odaklar iyi bilmelidir ki, ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

Kent meydanında toplanan sendika üyeleri adına konuşan Bayraktar, son günlerde artan terör olayları nedeniyle halkın üzüntü içerisinde olduğunu söyledi. Gaziantep'te bomba yüklü aracın patlatılması sonucu çocuklarında öldüğüne dikkati çeken Bayraktar, tüm bu yaşananlara rağmen Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmayacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Terörle mücadele konusunda uzun soluklu ve kararlı adımların atılması gerektiğini vurgulayan Bayraktar, "Türk milleti büyük bir millettir. Büyüklüğümüzü vakur duruşumuzla, olaylara yaklaşım biçimimizle göstereceğiz. Terörü alet alan dış güçlerin oyunlarına gelmememiz gerekmektedir. Bu süreçte bizlere düşen her ortam ve platformda terörün ve teröristin çirkin yüzünü dünyaya göstermektir" dedi.

Bayraktar, "Devletimiz büyüktür ve terörü de terörün arkasındaki güçleri de alt edecek güce sahiptir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Terör örgütü ve onun destekçisi olan iç ve dış odaklar iyi bilmelidir ki, ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" diye konuştu.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: