Gaziantep'teki Patlama

Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya, "Hainler, insanların kardeşçe kucaklaştığı, kırgınlıkların, dargınlıkların sona erdiği bayramda bile kalleş saldırılarına

Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya, "Hainler, insanların kardeşçe kucaklaştığı, kırgınlıkların, dargınlıkların sona erdiği bayramda bile kalleş saldırılarına devam etmiştir" dedi.

Daşkaya, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısının insanlık dışı bir eylem olduğunu ifade etti. Gaziantep'teki alçakça saldırının doğrudan sivil vatandaşları hedef aldığını belirten Daşkaya, sözlerini şunları kaydetti:

"Hainler, insanların kardeşçe kucaklaştığı, kırgınlıkların, dargınlıkların sona erdiği bayramda bile kalleş saldırılarına devam etmiştir. Gaziantep'teki bombalı saldırı sırasında sendikamızın bir üyesi ile oğlunun da yaralandığını öğrenmiş bulunuyoruz. Eşi Gaziantepli olan Yaşar Bayram, bayram ziyareti nedeniyle bu ilde bulunuyordu. Kardeş kavgasını amaçlayanlar bunu asla başaramayacaklardır. İki bayram gününde 21 şehit, 69 yaralı. Ülkemizde yaşayan herkes kardeştir. Hainlerin, vatan düşmanlarının saldırıları da provokasyonları da birliğimizi kardeşliğimizi bozamayacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı diliyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gamze İspirli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: