Gaziantep'teki Patlama

Yeşilay Gaziantep Temsilcisi Fatih Tamer, Gaziantep'te 20 Ağustos'ta gerçekleştirilen patlaya ilişkin olarak, "Saldırı kardeşliğimize ve birliğimize yapılmıştır" dedi.

Yeşilay Gaziantep Temsilcisi Fatih Tamer, Gaziantep'te 20 Ağustos'ta gerçekleştirilen patlaya ilişkin olarak, "Saldırı kardeşliğimize ve birliğimize yapılmıştır" dedi.

Tamer, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'in Türkiye'nin güzide şehirlerinden birisi olduğunu belirtti. Terör gibi hadiselerle kolay kolay anılmayan, farklı dinlere ve medeniyetlere ait mekanların göz önünde tarihi bir değer olarak bulunduğu, "kardeşliğin simgesi gibi bir şehir" olan Gaziantep'in, "küçük bir Kudüs" olmaya aday olduğunu dile getiren Tamer, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Gaziantep maalesef gözü dönmüş teröristler tarafından bayram gününde kana bulanmıştır. 10 aylık bir bebeğin de katledildiği bu saldırı vicdanlarımızı yerinden oynatmalıdır. Uyuşturucu ve sigara kaçakçılığıyla kendine kaynak sağlayan, insan canı üzerinden her türlü iğrenç emellerini gerçekleştiren terör örgütü şehrimize de zulmünü bulaştırmaya çalışmaktadır. Yapılan saldırı kardeşliğimize ve birliğimize yapılmıştır. Gaziantepliler kurtuluş harbinde nasıl birlik olarak direndilerse bu zalimlerin memleketimize kastetmesine de aynı şekilde karşı duracaktır. Terör belasından ırk mezhep, din ayrımı gözetmeden hep birlikte kurtulacağımızı belirterek, ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, şehrimizin başı sağolsun dileklerimi iletiyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: