Gaziantep'teki Patlama

Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin aileleri ve ilin yöneticilerine taziye ziyaretlerinde bulunup, ortak basın açıklaması yapmak üzere 12 sivil toplum

Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin aileleri ve ilin yöneticilerine taziye ziyaretlerinde bulunup, ortak basın açıklaması yapmak üzere 12 sivil toplum kuruluşu, meslek örgütü ve sendika konfederasyonu başkanı kente geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Ümit Boyner'in de aralarında bulunduğu heyet, ilk olarak Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e taziye ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

Asım Güzelbey'le bir süre görüşen heyettekiler, daha sonra Vali Erdal Ata'yı da ziyaret etti. Heyettekiler terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirip, olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra ortak basın açıklaması yapacak.

Gaziantep'te 20 Ağustos'ta Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü yakınlarında meydana gelen patlamada 9 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi yaralanmıştı.

Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: