Gaziantep'teki Patlama-AK Parti Batman İl Başkanı Güneştekin Saldırıyı Kınadı

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Gaziantep'teki bombalı saldırıyı kınadı.

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Gaziantep'teki bombalı saldırıyı kınadı.

Güneştekin yaptığı yazılı açıklamada, 9 vatandaşın hayatını kaybettiği, 66 vatandaşın da yaralandığı bombalı saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Şer odaklarının ve taşeronlarının ittifakıyla gerçekleştirilen Gaziantep'teki terör saldırısının, ülke ve bölgedeki halkların kardeşliğini yıkmaya ve bitirmeye yönelik bir eylem olduğunu kaydeden Güneştekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu saldırıyı şiddetle kınıyor, provokatif eylemlere karşı tüm vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. İnanıyorum ki bu acılar sağduyuyu elden bırakmayan halkımızın arasına nifak tohumları ekmeye çalışanların hesaplarını boşa çıkaracak, kardeşliği ve birliğimizi daha da pekiştirecektir. Ayrıca Şırnak'ta askerleri taşıyan sivil minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan 9 asker ve 1 korucuya da rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ubeydullah Baş / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: