Gaziantep'teki Patlama-Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu:

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep'te meydana gelen patlamadan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Paniğe kapılmaksızın, itidalle hareket etmeliyiz"

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep'te meydana gelen patlamadan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Paniğe kapılmaksızın, itidalle hareket etmeliyiz" dedi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, medeniyetlerin kavşağında bulunan Gaziantep'in tarih boyunca çeşitli kavimlerin bir arada ve kardeşçesine yaşayarak millet olmanın en güzel örneğini yansıttığını ifade etti.

Gaziantep'in, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamasının ötesinde kaynaştığı örnek bir kent olarak diğer kentlere model olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bu beraberliğin devamlılığı açısından, içimiz kan ağlasa da paniğe ve tahriklere kapılmaksızın, itidalle hareket etmeliyiz. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına, Gaziantepliler'e ve Türkiye'ye sabır ve baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyorum."

Muhabir: Zeynep Yücetaş / Sevil Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: