Gaziantep'teki Saldırı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Gaziantep'teki hain saldırıyla ilgili, "Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Gaziantep'teki hain saldırıyla ilgili, "Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Gürşan, parti binasında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehitlerimize Allah'tan rahmet dilediğinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti topraklarının şehit kanıyla sulanarak kazanıldığını hatırlatan Gürşan, şunları kaydetti:

"PKK değil, 7 düvel gelse bu milleti bölemez. PKK terör örgütü çoluk çocuk, genç yaşlı demeden Ramazan Bayramı'nda hain bir saldırı düzenledi. Ramazan ayı süresince de bu tür hain saldırılar oldu. Eli kanlı bu örgüt, o kadar aşağılık ki kendi soydaşlarını bile öldürüyor. PKK terör örgütü taşeron bir örgüttür. Bu örgüte mensuplarına insan demek utanç verici. Bu millet, Kürt'ü, Türk'ü, Laz'ı, Çerkez'i 70 milyonu bir ve beraber. Bu millet et ve tırnak gibi. Yıllar boyu aynı acıları, aynı sevinçleri yaşadık. Sarıkamış'ta beraber öldük, Çanakkale'de mezarlarımız var. Beraber mermi attık. Bu şehit kanıyla sulanmış toprakları Kürt, Türk, Laz, Çerkez hep beraber kurduk. İstiklalde beraberdik, istikbalde de beraber olacağız. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgün Tiran/Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz