Gaziantep'teki Saldırı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gaziantep'teki terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, gazi şehir Gaziantep'te bayram demeden düzenlenen

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Gaziantep'teki terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, gazi şehir Gaziantep'te bayram demeden düzenlenen terör saldırısını lanetleyip, telin ettiğini belirtti.

Saraçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, asil Türk milletinin bu menfur saldırılarla hiç zaman yıldırılıp, istenilen tuzağa düşmeyeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Gazi şehrimiz Gaziantep'te bayram demeden haince düzenlen terör saldırısını lanetleyip, telin ediyorum. Bu millet, oynanmak istenen kirli oyunlara hiçbir zaman gelmeyecek birlik ve beraberliğimiz bozulmayacak. Aynı anda Şırnak'ta meydana gelen kazada şehit olan askerlerimizde acımızı katlamış, bizleri derinden üzmüştür. Bu saldırılarda şehit olan vatandaşlarımızla beraber Şırnak'taki elim kazada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk ulusuna başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: