Gaziantep'teki Saldırı: Enkazın Büyük Bölümü Kaldırıldı

Gaziantep'te, bölücü terör örgütünün dün bomba yüklü araçla yaptığı hain saldırının ardından hurdaya dönen araçların...

Gaziantep'te, bölücü terör örgütünün dün bomba yüklü araçla yaptığı hain saldırının ardından hurdaya dönen araçların ve enkazın büyük bölümü kaldırıldı.

Patlamanın yol açtığı yıkımın boyutu ise gün aydınlandığında ortaya çıktı. Camları kırılan ve hasar gören otomobiller ile pencereleri patlamış haldeki apartmanlar dikkat çekti. Caddenin adeta bir savaşa alanına döndüğü görüldü. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor. Bir yandan da temizlik çalışmaları yapılıyor. Caddede bulunan bir ATM'nin tamamen kullanılamaz hale geldiği ortaya çıktı. Vatandaşlar, güvenlik şeridinin dışından çalışmaları izliyor.

Reklam
Reklam

Hurda yığınına dönen resmi ve sivil araçlar çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, patlamanın yaşandığı yerdeki çalışmasını hassasiyetle yürütüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: