Gaziantep’teki Saldırıya Tepkiler

PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldıktan 48 saat sonra serbest bırakılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Gaziantep’teki...

PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldıktan 48 saat sonra serbest bırakılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Gaziantep’teki saldırıya sert tepki göstererek, “Bu saldırıyı herkes nefretle kınamak zorundadır” dedi.

Gaziantep’deki 8 kişinin ölümü ve 64 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan terör örgütünün saldırısını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinde değerlendiren CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, “Barış ve kardeşlik özlemlerimize darbe vuran Antep'teki terörist saldırıyı lanetliyorum; bu saldırıyı herkes nefretle kınamak zorundadır” dedi.

Reklam
Reklam

Aygün, PKK tarafından kaçırılışmış ve 48 saat sonra serbest kalmıştı. Aygün’ün kendisini kaçıran teröristler hakkında 'saygılı gençler' ifadesini kullanması tepki toplamıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: