Gaziantep'teki Şiddetli Rüzgar

GAZİANTEP (AA) - Nizip ilçesinde hayatı olumsuz etkileyen şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçarken, bilboardlar yerinden söküldü.

Nizip ilçesinde hayatı olumsuz etkileyen şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçarken, bilboardlar yerinden söküldü. İlçe genelinde gece başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Ağaçların devrilmesine neden olan fırtına nedeniyle bir ağaç kökünden sökülerek, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda park halinde bulunan Suriyeli plakalı bir otomobilin üzerine devrildi. Hasar oluşan otomobil Nizip Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarıyla ağacın altından çıkartıldı. Bazı evlerin çatıları uçarken, kimi reklam bilboardlarının da yerinden söküldüğü gözlendi. Bu arada şiddetli rüzgar nedeniyle ilçenin bazı bölgelerinde zaman zaman elektrik kesintisi yaşandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: