Gaziantep'ten Kısa Kısa

Bölgenin gözde alışveriş merkezi Sanko Park geçtiğimiz aylarda ağırladığı Aşk Şairi Kahraman Tazeoğlu'nu hayranlarının yoğun isteği üzerine bir kez daha

Bölgenin gözde alışveriş merkezi Sanko Park geçtiğimiz aylarda ağırladığı Aşk Şairi Kahraman Tazeoğlu'nu hayranlarının yoğun isteği üzerine bir kez daha misafir ediyor.

Sanko Park'tan yapılan açıklamaya göre, Şubat ayı içerisinde Sanko Park'ta sevenleri ile bir araya gelen, yalnızlık ve aşk üzerine yazdığı roman ve şiirleri ile okuyucunun beğenisini toplamış olan şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu yeni kitabının tanıtımı ve imzası için 3 Haziran Pazar günü Saat 15.00'de D&R'da hayranlarıyla bir araya gelecek.

Reklam
Reklam

Mayıs ayı içerisinde yapılan anneler günü kampanyası ve 19 Mayıs dans gösterisiyle dolu dolu bir bahar yaşayan Sanko Park yaz tatilinin gelmesiyle de çocuklara sürprizler hazırlıyor. Yaza ilk adımı Aşk şairi ile atacak olan Sanko Park ilerleyen günlerde birbirinden güzel kampanya ve etkinlikleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.

-İslahiye MYO öğrencilerinden teknik gezi-

İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal, kültürel ve akademik etkinlikleri kapsamında İslahiye'de bazı tarım arazileri ve işletmeleri gezdi.

İlçe merkezi ve Fevzipaşa beldesinde gerçekleştirilen teknik gezide Güçlü Beton ve Yalçınkaya Biber Fabrikaları ile farklı alanlardaki tarım arazilerine giden öğrenciler incelemeler yaptı.

İşletme sahipleri ve yöneticileri ile görüşen öğrenciler, üretim ve satın alma birimlerinden, işleme ve pazarlama birimlerine, muhasebe işlemlerinden ithalat ve ihracat kademelerine kadar tüm aşamaları hakkında bilgi edindiler.

Öğretim görevlileri Vedat Görmez, İbrahim Halil Korkmaz, Ali Kölemen ve MYO Sekreteri Bilal Erdoğan'ın organize ettiği geziye katılan öğrenciler işletme sahiplerinin tecrübelerini dinleme fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

-Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi yapıldı-

İslahiye İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, komisyon üyeliği için yapılan seçime iki il genel meclis üyesi ile 2 köy muhtarı seçimi yapıldı.

İslahiye Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, komisyon üyeliği için yapılan seçim Kaymakam Osman Beyazyıldız başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Seçim öncesinde, komisyonun 2012 yılına ilişkin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. İl Genel Meclisi üyeleri ve 40 köy muhtarının katıldığı toplantı sonrasında yapılan seçim sonrasında İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Hamzaoğlu, Ömer Şahin ile Kazıklı köyü Muhtarı Hasan Aslan, Akınyolu Köyü muhtarı Recep Çiftçi komisyona seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: