Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantepli sporcuların Hatay'da gerçekleştirilen genç bay ve bayan Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda önemli dereceler elde ettiği bildirildi.

Gaziantepli sporcuların Hatay'da gerçekleştirilen genç bay ve bayan Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda önemli dereceler elde ettiği bildirildi.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı'nın 2012 yılı faaliyet programında yer alan genç bay ve bayan Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Gaziantepli tekvandocuların derece yaptığı belirtildi.

Şampiyonada Yahya Kemal Bayatlı Lisesi öğrencisi Zehra Döşüçukur Türkiye birincisi olurken, Telekom Lisesi öğrencisi Murat Çıngı ikinci, Necip Fazıl Kısakürek Lisesi öğrencisi Cansel Güven ve Cumhuriyet Lisesi öğrencisi Esma Kaplan'ın ise Türkiye üçüncüsü olduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

-Masal Vadisi Anaokulu yıl sonu gösterileri-

Masal Vadisi Anaokulunda yıl sonu gösterileri yapıldı. Şehitkamil Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Şahinbey Kaymakamı Turan Uğur, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, vatanını, milletini, ülkesini ve bayrağını seven nesiller yetiştirmenin önemli olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekerek, Gaziantep için okul öncesi okulların önemli olduğunu ifade etti.

Öğrenciler program sonunda Gaziantep, Adıyaman, Zeybek ve Silifke gibi yöresel oyunlarını oynadı.

Muhabir: Adem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz