Gaziantep'ten Kısa Kısa

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri, "Avrupa Kültür Günleri"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri, "Avrupa Kültür Günleri"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) AB Bilgi Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Birliği Ulusal Kültür Merkezleri tarafından düzenlenen "Avrupa Kültür Günleri"nin açılışının 6 Ekim 2012 Cumartesi günü Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır'da gerçekleşeceği belirtildi.

Avrupa kültürünün çeşitliliğini ve zenginliğini sergileyen sinema filmleri, konserler, tiyatro gösterileri ve sergilerden oluşan etkinliği 13 gün süreceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

-GTO'nun turizm sektörüne yönelik çalışmaları

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), turizm sektörüne yönelik eğitim programları başlattı.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamada, oda tarafından turizm sektöründe faaliyet gösteren üye firmaların talepleri doğrultusunda otel işletmesi çalışanlarına yönelik "Ön Büro Eğitimi" gerçekleştirildiği bildirildi.

GTO seminer salonunda gerçekleştirilen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan uzmanların eğitmen olarak katıldığı eğitimin 6 gün sürdüğü belirtildi.

Eğitim başarıyla tamamlayan 33 kursiyere Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı sertifika verildiği kaydedildi.

Muhabir: Adem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: