Gaziantep'ten Kısa Kısa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, MHP İl Başkanı görevine seçilen Mustafa Erzin'i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarı diledi. GTO olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede durduklarını ve prensip olarak GTO çatısı altında siyaset yapılmasına müsamaha gösterilmediğinin altını çizen Aslan, şunları kaydetti:

"Bizim gibi sivil toplum kuruluşlarının siyasetten uzak, siyasi iradeden etkilenmeden toplum yararına faaliyet göstermesi gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple, iktidar ya da muhalefet gözetmeksizin doğru yapılana 'doğru', yanlış yapılana 'yanlış' diyebilen bir çizgimiz var ve bu çizgimizden asla taviz vermiyoruz. Bugüne kadar olumlu ya da olumsuz anlamda söylenmesi gereken neyse onu söyledik. Eleştiri yapmaktan, yanlışları söylemekten asla çekinmedik. Ancak hiçbir zaman yıkıcı olmadık, her zaman yapıcı ve de yönlendirici olmaya çalıştık. Kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz yararını düşünerek böyle bir duruş sergiliyoruz. Bu anlamda bizlerle fikir ve görüş paylaşmak isteyen bütün siyasi parti temsilcilerimizle bir araya gelmeye, sorunların çözümü için ortak çalışma yürütmeye hazırız"

Reklam
Reklam

Erzin ise parti olarak yeni dönemde önlerine çok ciddi hedefler koyduklarını, özellikle mahalli seçimlerle ilgili ciddi hedeflerinin olduğunu belirterek, "Bugüne kadar yapılan yerel seçimlerde parti olarak Gaziantep'te en fazla yüzde 20 oranında oy alabilmişiz. Yapılacak ilk seçimde bu oranın çok üzerinde bir oy oranına ulaşacağız. Yine parti olarak Gaziantep'in değerleri, ortak aklı adına farklı bir MHP ortaya koymaya çalışacağız. Gaziantep'in menfaatleri için lütfen birlikte hareket edelim. Biz bu anlamda işbirliğine ve birlikte hareket etmeye hazırız" diye konuştu.

-Bayan timi görevde

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan bayan timi il merkezinde esnaf, mahalle sakinleri ile kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışma yapıyor.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bayan timleri sosyal tesislerde, okul, site ve apartmanlarda toplantılar yaparak suçların önlenmesinde vatandaşların katılımının üst seviyeye çıkartılması için bilgilendirme toplantısı yapıyor.

Reklam
Reklam

Ellerinde çiçekler ve çikolatalarla, apartmanlarda bayanların yapmış olduğu çay günlerine katılan bayan timi, hanımlara, çocuklarını suçlardan nasıl koruyabilecekleri, hırsızlık ve dolandırıcılıklara karşı alınabilecek önlemler konusunda bilgilendirmeler yapıyor. Çay, pasta ve ikramlarla sohbet ortamında geçen çay partilerinde, bayan vatandaşlar, karşılaştıkları olaylar ve olaylar ile ilgili neler yapılabileceği konusunda bayan timine sorular da yöneltiyor.

-Devrilen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı

Nizip ilçesinde, devrilen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

Ali Şimşek'in kullandığı 27 J 1690 plakalı otomobil, Taşköprü Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptıktan sonra devrildi. Ters dönen araçtan kendi imkanıyla çıkan sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir: İrfan Aydoğdu-Gaziantep

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: