Gaziantep'ten Kısa Kısa

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencileri tarafından "kültür" semineri düzenlendi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencileri tarafından "kültür" semineri düzenlendi.

HKÜ'den yapılan açıklamaya göre, üniversitenin öğrenci konseyi ve Prof. Dr. Mustafa Uçar'ın koordinatörlüğünde yapılan seminer, Hukuk Fakültesi Amfisi'nde gerçekleştirildi.

Programa konuşmacı olarak katılan akademisyen-yazar Kaan Murat Yanık, "Divan Edebiyatı'ndan Aşk" konulu söyleşisi yaptı.

Seminerin sonunda Yanık'a plaket verildi.

-Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu'nda kitap sergisi

Reklam
Reklam

Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu öğrencileri, kitap okumayı eğlenceli hale getirmek, öğrencileri kütüphaneyle buluşturmak ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kitap sergisi açtı.

Okuldan yapılan açıklamaya göre, sergide, çocuk kitapları, dünya klasikleri, 100 temel eserler, güncel tarihi romanlar, şiir, masal ve hikaye kitaplarından oluşan bir çok kitap yer aldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Süleyman Eski, eğitim ve öğretimin vazgeçilmez aracının kitaplar olduğunu vurguladı.

Bu arada, öğrencilerin sergiye yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

-Miniklerin kütüphane gezisi

Özel Gonca Anaokulu 5 yaş grubu öğrencileri, Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu'nun kütüphanesini gezdi.

Okuldan yapılan açıklamaya göre, gezide heyecanlı oldukları gözlenen minikler, kitapları tek tek inceledi. Daha sonra okulu gezen minikler, öğrencilerle sohbet etti.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz